Zichovec 12° Sour Apricot

Zichovec 12° Sour Apricot

Marhuľový sour od Zichovca. Je vyrábaný klasickou metódou Kettle Souring, kedy sa do piva pred chmeľovarom pridávajú lactobacily, ktoré znížia PH piva. V tejto verzii s prídavkom poriadneho množstva marhúľ. Plná jemná a ľahko kyslastá chuť marhúľ sa skvele spája so sviežim kyslým prejavom laktického kvasenia. viac

Parametre
Objem 0,5 L
Obsah alkoholu 5,1%
Stupňovitosť 12°
Výrobca Zichovec
Použité chmeľe Vital
Kód 2383
Teraz vypredané Aktivovať WatchDog
Cena s DPH: 5,25 €

Marhuľový sour od Zichovca. Je vyrábaný klasickou metódou Kettle Souring, kedy sa do piva pred chmeľovarom pridávajú lactobacily, ktoré znížia PH piva. V tejto verzii s prídavkom poriadneho množstva marhúľ. Plná jemná a ľahko kyslastá chuť marhúľ sa skvele spája so sviežim kyslým prejavom laktického kvasenia. viac

Parametre
Objem 0,5 L
Obsah alkoholu 5,1%
Stupňovitosť 12°
Výrobca Zichovec
Použité chmeľe Vital
Kód 2383

Zloženie:
voda, jačmenný a pšeničný slad, chmeľové produkty, marakujové pyré

O pivovare:
Zichovec je v súčasnosti najväčší craftový pivovar v Česku. Stojí za ním otec a synovia Husákovi. Začínali ako reštauračný pivovar v obci Zichovec, ktorá má podľa Googlu iba 93 obyvateľov. Vzhľadom ku kvalite svojich pív ale dokázal pritiahnuť zákazníkov z celého okolia. Teraz pivovar Zichovec varí pivo v novom modernom areáli na okraji Loun. Pivovar je vybavený najmodernejšou technológiou a jeho kapacitu využíva aj celý rad českých kočovných pivovarov, s ktorými robí Zichovec často kooperačné várky. Ich najpopulárnejším pivom je medzi ležiakmi Magor a zo špeciálov jednoznačne NEIPA Nectar of Happiness. Zichovec sleduje všetky moderné trendy a úspešne sa venuje aj barrel aged programu.