PIVO PODĽA KATEGÓRIE - Obsah alkoholu - 6,7%


St-Bernardus
13° Pater
Pater 6 je tradičné belgické kláštorné pivo typu dubbel. Je gaštanovej farby, veľmi ovocné s tónmi melónu a veľmi čerstvého banánu a miernou horkosťou. Je veľmi dobre piteľné. Je…
Pater 6 je tradičné belgické kláštorné pivo typu dubbel. Je gaštanovej farby, veľmi ovocné s tónmi melónu a veľmi čerstvého banánu a…


Brewdog
15° Lucky Break NEIPA
New England IPA Lucky Break je nočný počin sládkov Brewdogu, ktorý sa ale v ich hlavách rodil niekoľko rokov. Citra, Mosaic a Talus sa podieľali na vzniku špeciálu s výraznými…
New England IPA Lucky Break je nočný počin sládkov Brewdogu, ktorý sa ale v ich hlavách rodil niekoľko rokov. Citra, Mosaic a Talus sa…


Timmermans
14° Oude Kriek
Chuť tejto starej kriedy je neprekonateľná. Chuť a farba pochádzajú z čerešní z belgického Schaerbeeku. Je mierne kyslá a má nádherný buket, ktorý poukazuje na dlhú a starostlivú…
Chuť tejto starej kriedy je neprekonateľná. Chuť a farba pochádzajú z čerešní z belgického Schaerbeeku. Je mierne kyslá a má nádherný buket…


Stone
14° Hazy IPA
Stone Hazy IPA je menej horká ako ostatné IPA od Stone, ale o to viac kvitne odvážnymi, šťavnatými chuťami.Chmeľ prináša množstvo citrusových a ovocných prvkov, zatiaľ čo…
Stone Hazy IPA je menej horká ako ostatné IPA od Stone, ale o to viac kvitne odvážnymi, šťavnatými chuťami.Chmeľ prináša množstvo…


Čestmír
15° Immortal Stout
Stout od Čestímíra s chutí po hořké čokoládě a lehké praženosti, zjemněný dávkou ovesných vloček. Ve vůni je cítit čokoláda, káva, rozinky a zřejmě oves. Jeho chuť je jemně…
Stout od Čestímíra s chutí po hořké čokoládě a lehké praženosti, zjemněný dávkou ovesných vloček. Ve vůni je cítit čokoláda, káva,…


Timmermans
13° Oude Gueuze
Oude Gueuze od Timmermansa je zmesou trojročného lambiku s mladým ročným lambikom, ktorý poskytol cukor na následnú spontánnu fermentáciu vo fľaši. Gueuze potom dozrieva vo fľaši…
Oude Gueuze od Timmermansa je zmesou trojročného lambiku s mladým ročným lambikom, ktorý poskytol cukor na následnú spontánnu fermentáciu…