PIVO PODĽA KRAJÍN - Použité chmeľe - Styrian Golding
De-Ranke
12° Saison de Dottignies
Saison de Dottignies je vrchne kvasený saison s rozumným obsahom alkoholu. Chuť začína stredne sladkou obilnou a kvasnicovou, nasleduje sušené ovocie a ľahko byliniek. V ústach je…
Saison de Dottignies je vrchne kvasený saison s rozumným obsahom alkoholu. Chuť začína stredne sladkou obilnou a kvasnicovou, nasleduje…
De-Ranke
20° Noir de Dottignies Strong Ale
Noir de Dottignies je komplexné, vysoko prekvasené tmavé pivo, varené zo 7 rôznych sladov, medzi ktorými nechýbajú čokoládové slady a tmavo pražené slady. Ide o výborný príklad…
Noir de Dottignies je komplexné, vysoko prekvasené tmavé pivo, varené zo 7 rôznych sladov, medzi ktorými nechýbajú čokoládové slady a tmavo…
Duvel
18° Triple Hop Cashmere IPA
Tento špeciál v štýle Belgian IPA je chmelený unikátnou odrodou Cashmere. Keď bol prvýkrát predstavený v Belgicku, tak mal obrovský úspech. Typická paleta chutí piva Duvel je tu…
Tento špeciál v štýle Belgian IPA je chmelený unikátnou odrodou Cashmere. Keď bol prvýkrát predstavený v Belgicku, tak mal obrovský úspech.…
Flying-Dutchman
11° Dry & Sour Saison
Saison je belgické farmářské pivo. V tomto podání byl chmelený japonským Sorachi Ace a kořeněno koriandrem, pomerančovou kůrou a zrny aframonu. Díky speciálním kvasinkám je suchý…
Saison je belgické farmářské pivo. V tomto podání byl chmelený japonským Sorachi Ace a kořeněno koriandrem, pomerančovou kůrou a zrny…
Duvel
18° Triple Hop Citra IPA
V tejto Belgian IPA bol použitý pre tretie chmelenie za studena aromatický chmeľ Citra. Ten sa pestuje v údolí Yakima vo Washingtone a obohacuje chuťové patro o svieže tóny…
V tejto Belgian IPA bol použitý pre tretie chmelenie za studena aromatický chmeľ Citra. Ten sa pestuje v údolí Yakima vo Washingtone a…
Duvel
16° Belgian Strong Blond
Duvel fermentuje prvýkrát v tankoch pri teplote 20 až 26 °C. Pôvodný kmeň kvasiniek, ktorý sám Albert Moortgat vybral vo 20. rokoch 20. storočia, pochádza zo Škótska. Po zrení v…
Duvel fermentuje prvýkrát v tankoch pri teplote 20 až 26 °C. Pôvodný kmeň kvasiniek, ktorý sám Albert Moortgat vybral vo 20. rokoch 20.…